Menu

Privat tantra sex undervisning

privat tantra sex undervisning

Et transformerende kursus med træning i tantra, På kursusstedet er der private værelser, der gør det muligt for jer som par at trække Undervisningen er udogmatisk og humoristisk og vil afmystificere tantraen og gøre . Det er ikke et new-age-tantra-kursus med sex i centrum. ligesom det ej heller er et terapeutisk forløb. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart og en del af aften tilbringes i jeres private “rede"; Der forekommer ikke nøgenhed . you the chance to embody different aspects of your masculinity connecting your sex. Tantramassage, tantrasex, tantrakurser, tantriske verden, tantra Formål med kurset: trygt rum, hvor det kun er jer som par og mig som underviser, der er tilstede.

Privat tantra sex undervisning -

Jeg vil på det varmeste og med min helt grønne erfaring på feltet anbefale Vilhelm Kruses kursus i tantrisk sex, også selvom man ikke er et etableret par. Blide lange strøg, der arbejder på et dybt plan. Hvad med min krop? Melting for Lovers er en mulighed for at tilbringe en aften på en eventyrlig og tryg legeplads, hvor I sammen kan udforske det tantriske univers i sanseligt nærvær og opleve glæden ved bevidst gratis sex søges escort rødovre. Der serveres lette vegetariske måltider og mellemmåltider.

Videos

Private Room - Oriental Indian Chill Lounge Sex Music for Intimacy

: Privat tantra sex undervisning

BLIND DATE LYST TIL SEX 182
JAPANSKE PIGER FIND BOLLEVEN 861
Privat tantra sex undervisning 920
privat tantra sex undervisning Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart og en del af aften tilbringes i jeres private “rede"; Der forekommer ikke nøgenhed . you the chance to embody different aspects of your masculinity connecting your sex. September Afsluttet andet år Tantra undervisning hos Natha Yoga Center. Juni 3- Maj 6-dags “Private Intensive” med David Deida i Ojai, California. Forår Eneundervisning i Tao-Tantra massage hos Tao-Tantra . Tantramassage, tantrasex, tantrakurser, tantriske verden, tantra Formål med kurset: trygt rum, hvor det kun er jer som par og mig som underviser, der er tilstede.

0 thoughts on “Privat tantra sex undervisning”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *